Teambuilding i kustmiljö

Teambuilding i kustmiljö

En Tredagars resa med båt

Dag 1

Vesleö II hämtar i Skjaerhalden, Fredrikstad eller Halden och resan går genom norska och svenska skärgården. En helt magisk skärgård.
Medan vi njuter av en lunch seglar skärgården förbi utanför skutsidan. Ca 1-2 timmar, beroende på var man åker från, lägger vi till i Strömstad och hotellet står reda för att hjälpa dig med bagaget. Efter incheckning på hotellet är det dags för en gemensam aktivitet. Vilken typ av aktivitet är beroende på vad som är lämplig för just din grupp. Väl tillbaka på hotellet finns tid för den som vill relaxa en stund. Middagen serveras i hotellets restaurang.

Dag 2

Frukost. Konferensen startar på morgonen med avbrott för fika- och lunchpauser. När dagens konferens är slut väntar middag, som serveras på Furholmen Restaurang.
En mysig sjöbod där skaldjur och en avslappnad stil är temat. Restaurangen ligger på en ö mitt i hamninloppet i Strömstad. Ca 5-10 minuters båtresa.

Dag 3

Frukost. Konferensen fortsätter, och även denna dag med avbrott för fika- och lunchpauser. På eftermiddagen ligger Vesleö II på plats för transport tillbaka till ursprungshamnen.